nje thes me gjera
te mira

Cfare do te gatuajme sot me
miell mokra

kush jemi

“Hekta Group”, është një kompani e cila operon prej 30-të vitesh në tregun lokal dhe ndërkombëtar. Nisur nga potenciali i prodhimit dhe cilësia në një nga fabrikat më të mëdha në vend, “Hekta Group” vendosi të investojë dhe të krijojë “Miellin Mokra”, duke sjellë një brand të fortë, lider në treg. Cilësia dhe standartet e larta europiane të prodhimit janë elementët kryesore.

Rreth nesh

“Hekta Group”, është një kompani e cila operon prej 30-të vitesh në tregun lokal dhe ndërkombëtar. Nisur nga potenciali i prodhimit dhe cilësia në një nga fabrikat më të mëdha në vend, “Hekta Group” vendosi të investojë dhe të krijojë “Miellin Mokra”, duke sjellë një brand të fortë, lider në treg.

Rrjetet sociale